Ladataan karttaa
3.6. 2013 Muut tapahtumat

Pop-up-viikko

Linnankatu 3
Turku

Turku Science Park Oy:n pop-up-viikko 3.–7.6.

Tutustu hautomokokonaisuuteen, hyödynnä kasvu- ja kehittämispalveluitamme tai lähde kansainvälistymään. Pidämme pop-up-viikkoa Kontissa Vähätorilla, vanhan kirjaston suihkulähteen edessä.

Tervetuloa tapaamaan meitä ja tutustumaan toimintaamme!

Kontti on avoinna:  ma–pe 10–18

Viikon jokaisena päivänä on ohjelmaa eri teeman ympärillä. Kontista löydät myös vierailevia yrityksiä seuraavan aikataulun mukaan.  

Viikon ohjelma:

MA: Toimisto kontissa, pistäydy peremmälle!
Turku Science Park Oy:n väki on tavattavissa kontissa koko päivän.

TI: Pelipäivä
Turku Game Lab esittelee tietokonepelin kehitystyötä, ja demoaa grafiikan tuottamista ja koodaamista. Tule testaamaan jalkapallopelin kehitysversiota kosketusnäyttöpöydällä!  

KE: Kansainvälistymispäivä
Tule kuulemaan miten yrityksesi voisi tehdä yhteistyötä Euroopan avaruusjärjestö ESA:n kanssa. Entä voisiko Enterprise Europe Network auttaa sinua kansainvälisten yrityskontaktien löytämisessä?
Klo 14–17 Startup-yritys Labrox esittelee uuden laboratorioanalyysilaitteensa, kuoppalevylukijan, ja kertoo samalla kokemuksiaan kansainvälisestä verkottumisesta.
Kerromme myös miten Itämeren alueen yhteinen EXPAT-projekti parantaa ulkomailta muuttavien koulutettujen ammattilaisten ja opiskelijoiden verkostoja.

TO: Bioalan kohtaamispaikka
Esittelemme Turun alueen vahvaa bioalan ja diagnostiikkakehityksen osaamista.
Kello 10-12 mahdollisuus mitata verensokerisi.
Mexal Oy esittelee Back Hooks -selkäkoulun toimintaa klo 12-14.

PE: Yrityskehityspäivä, uuden Ahjon esittely
TScP:n yrityshautomo tarjoaa pop-up-neuvontaa bio- ja ict-alan kasvuyrityksille ja yrittäjyyttä harkitseville. Samalla kerromme suunnitteilla olevasta uudesta Ahjosta, joka tulee yhdistämään kaikki Turussa toimivat yrityshautomot. Tule Konttiin visioimaan Ahjoa kanssamme!
SensiLAB-ohjelma esittäytyy. Teknistä kehitystyötä teollisuuden tarpeisiin. Mahdollisuus tehdä itsestä 3D skannaus ja testata virtuaalilaseja.

Lisätietoja viikon ohjelmasta: Tanja Kiviniemi 050 568 1836, tanja.kiviniemi@turkusciencepark.com

Nähdään kontilla!